Kirkastunut mieli -podcast

Aloitimme syksyllä 2019 Santun kanssa Tyhjäntoimittajat-podcastin tekemällä jaksoja, joissa keskustelimme omista kokemuksistamme ja ajatuksistamme The Mind Illuminated -kirjan eri luvuista. Matkan varrella suunnitelmat podcastista muuttuivat (voit kuunnella tästä lisää Tyhjäntoimittajien jaksosta Myrskyn silmässä) ja päädyimme jakamaan podcastin kahdeksi erilliseksi podcastiksi. Nyt saimme vihdoin vanhat, jo julkaistut osat osaksi uutta podcastia: Kirkastunut mieli. Tarkoituksenamme on jatkaa kirjan läpikäymistä ja äänittää pikkuhiljaa oma jakso jokaisesta kirjan luvusta.

Aiemmin julkaistut luvut ovat

  1. Johdanto
  2. Yhteenveto kymmenestä luvusta
  3. Ensimmäinen väliluku: Tietoinen kokemus ja meditaation päämäärät

Podcast on tarkoitus tulla kaikille suurimmille jakoalustoille.

Jaa muualla:

Jätä kommentti