Mikä on Dharma.fi?

Dharma.fi on usean ihmisen blogi, jossa tutkitaan uteliaasti erilaisia tulkintoja dharmasta. Olemme kaikki pitkän linjan meditaatioharjoittajia ja voit lukea lisää meistä ja taustoistamme Me-sivulta.

Dharma.fi ei edusta mitään tiettyä buddhalaisen tai muun viisausperinteen suuntausta, vaan pyrimme olemaan avoimia eri näkökulmille. Jonkinlainen viehtymys pragmaattiseen lähestymistapaan yhdistää meitä, mutta meillä ei ole tästäkään asiasta yhteisesti jaettua mielipidettä. Yhtenä Dharma.fi:n tavoitteena on lisätä dialogia dharmasta, mielen harjoittamisesta ja nykyaikaisesta henkisyydestä. Pyrkimyksenä ei ole löytää täydellistä, ristiriidatonta ratkaisua kaikkeen, vaan nähdä henkinen harjoitus ja siihen liittyvät asiat uusista näkökulmista.

Olemme avoimia ja kiinnostuneita länsimaisen tiedon yhdistämisestä viisausperinteisiin. Pyrimme kriittiseen ajatteluun ja yritämme arvioida myös omia mieltymyksiämme ja ajattelutapojamme kriittisessä valossa.

Toivomme mahdollisimman rikasta keskustelua, joten rohkaisemme sinua osallistumaan keskusteluun kommentoimalla itseäsi kutkuttavia artikkeleja. Tervetuloa mukaan!

Jaa muualla:

Jätä kommentti